Smekens Marino

"Verwacht niet van de Sint dat hij je schoorsteen veegt. Als erkent schoorsteenveger werken wij volgens de regels van de kunst."

Verwijderen van vogelnesten
in regio Sint-Martens-Latem

Firma Smekens werkt in 2 ploegen-systeem, zij plannen uw opdracht snel in. Smekens Marino is al meer dan 35 jaar in de sector en heeft alle materiaal en expertise in huis om snel én proper het vogelnest te verwijderen. Dankzij de professionele industriële zuigers wordt alle nestmateriaal en roetdeeltjes opgezogen en meegenomen, waarna wettelijk gesorteerd en milieuvriendelijk afgevoerd.

Wij doen vaste rondes in Oost-Vlaanderen waarbij we op geregelde basis ook Sint-Martens-Latem en Deurle aandoen. Contacteer ons en dan plannen we dit meteen in.

plaatsen van roosters

Als er kauwen in slaagden om in jouw schouw te nestelen dan is er geen roostertje aan de bovenzijde van de schoorsteen. Misschien bracht men alleen een gaasdraad aan? Slimme vogels hebben dat zo losgewrikt. Firma Smekens, actief in Sint-Martens-Latem, installeert roestvrij stalen roosters tegen vogels om broeden en bouwen van nesten in schoorstenen te voorkomen.

Plaatsen van trekregelaars
in Sint-Martens-Latem

Voor optimalisatie van de rookafvoer, vochtproblemen van de schoorsteen of om vogelnesten op de schoorsteen te vermijden kan firma Smekens ook een trekregelaar uit glad beton op uw schoorsteenpijp plaatsen. Een trek kap beschermt de schoorsteen tegen regeninslag. Bovendien werkt de regenkap van Aeros trekbevorderend en belet zij rook terugslag doeltreffend.
Stijg, val en zij-winden worden geneutraliseerd in een uitgekiend low-tech design. Gebruikers van houtkachels zullen u kunnen getuigen over het belang van windrichting onafhankelijk stoken met krachtige gelijkmatige zuiging, denk maar aan de roetaanslag op het venster van een kachel. Een goede trekregelaar bespaart brandstof en ondersteunt de goede werking van elke verwarmingsinstallatie.

Onze andere diensten in Sint-Martens-Latem naast het verwijderen van vogelnesten zijn: