Smekens Marino

"Verwacht niet van de Sint dat hij je schoorsteen veegt. Als erkent schoorsteenveger werken wij volgens de regels van de kunst."

Ontkalken van leidingen van bulex en doorstromer op gas

Het vegen van de schoorsteen is een onderdeel van het verplichte onderhoud van de centrale-verwarmingsinstallatie, als u de schoorsteen laat vegen vóór de erkende technicus centrale verwarming langskomt, kunt u meteen ook gebruikmaken van de services van firma Smekens om de leidingen, ketels en schoorstenen van individuele stooktoestellen te reinigen.

Voor reiniging

Na reiniging

Reinigen van cv-ketel & schouw

Dit proactieve in goede staat brengen zal u een stap in het nazicht schelen, de loodgieter kan problemen met de rookgasafvoer of verkalking van ketel of leidingen uitsluiten en het toestel perfect afstellen voor een optimaal verbrandingsproces met verminderde verwarmingskosten. De schoonmaak en ontkalking van de boiler, leidingen en kanalen zorgt voor een hoger rendement en langere levensduur van uw cv-installatie.
Ook in de schouw van de centrale cv-brander kunnen roetophoping of vogelnesten voor slechte ontbranding zorgen, waardoor het risico op CO vergiftiging toeneemt en het debiet van uw cv-ketel afneemt. Firma Smekens gaat voor u het dak op om de afvoerbuizen te ontstoppen of herstellen.

Onze andere diensten naast verwijderen van vogelnesten