Smekens Marino

"Verwacht niet van de Sint dat hij je schoorsteen veegt. Als erkend schoorsteenveger werken wij volgens de regels van de kunst."

Erkend schoorsteenveger met uitvoeringsattest in regio Merelbeke

Met meer dan 35 jaar ervaring in de sector begrijpt schoorsteenveger Smekens dat een snel optreden gewenst is om wettelijke uitvoering te kunnen attesteren aan de brandverzekering of verhuurder. Dankzij een 2 ploegen systeem weten Marino Smekens en zijn medewerkers u tijdig in te plannen op één van onze rondes in Merelbeke.

Gevestigd nabij Gent veegt deze firma al jaren schoorstenen in Merelbeke en Bottelare, Lemberge, Melsen, Munte, Schelderode. Dankzij hun efficiënte en propere service mochten zij al een groot klantenbestand uitbouwen in Oost-Vlaanderen.

Vermijd schoorsteenbrand & co-vergiftiging door tijdig en grondig schoorsteenvegen

Een propere schouw stookt niet alleen veiliger, zij vermindert het risico op CO-vergiftiging en voorkomt schoorsteenbrand, maar bovendien heeft zij een langere levensduur en kostenbesparend rendement.

Elektrische schoorsteenveegborstels gaan langs onder de schouw in om het rookkanaal tot bovenin de schoorsteen te reinigen, waardoor ook moeilijk te bereiken schouwen gereinigd kunnen worden. Als nodig beklimt schoorsteenveeg firma Smekens het dak. U kunt de firma in de regio Merelbeke ook inhuren om vogelnesten te verwijderen of roosters bovenop de schoorsteen te installeren. Ook schoorstenen van individuele stooktoestellen worden professioneel gereinigd aan eerlijke prijs.

Schouwveger met snelle respons aan concurrentiële prijzen

Het geroutineerde team van Smekens is voor het kuisen van de schouw of dubbelwandige buis voorzien van professionele materialen. Een industriële zuiger neemt alle achtergebleven roetpartikels op en na de schoorsteenveeg beurt zal u de ruimte onberispelijk terugvinden.
Eénmaal klant informeren zij u 1 of 2 jaarlijks, afhankelijk van uw stookinstallatie, automatisch over het volgende ingeplande onderhoud in de regio Merelbeke, geheel vrijblijvend te nemen of te laten, ter herinnering.

Onze andere diensten in Merelbeke naast schouwvegen zijn: